75 Χρόνια Bob Marley

Posted By: Pirate Radio GR On:


75 Χρόνια Bob Marley - 75 years

75 Χρόνια Bob Marley

Η οικογένεια Marley, η Universal Music και η Island Records γιορτάζουν το 75 χρόνια του θρύλου της reggae, Bob Marley και ανακοινώνουν την καμπάνια εορτασμού με το όνομα “Marley75” η οποία περιλαμβάνει live performances, νέο ακυκλοφόρητο υλικό και άλλα special releases από τα αρχεία της οικογενείας Marley.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την παραγωγή ενός music video για το θρυλικό τραγούδι “Redemption Song” το οποίο έχουν επιμεληθεί οι Γάλλοι καλλιτέχνες Octave Marsal & Theo De Gueltz, με 2.747 κινούμενα σχέδια που ‘ντύνουν’ το track και αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και δυναμική του.

Oι “Marley75” εορτασμοί θα λάβουν τόπο υπό την μορφή μουσικής, μόδας, τέχνης, φωτογραφίας, τεχνολογίας, σπορ και ταινιών, χαρίζοντας έτσι στους fans μια μοναδική εμπειρία και πρόσβαση φυσικά στα αρχεία του θρυλικού καλλιτέχνη.

Οι επετειακές “Marley75” δραστηριότητες περιλαμβάνουν και events όπου οι Ziggy & Stephen Marley θα κάνουν tribute performances. Ένα από αυτά είναι και αυτό που θα γίνει στο The BeachLife Festival τον Μάιο.


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors