Πρώτο Live Album για την LP

Posted By: Pirate Radio GR On:


LP - Lost On You (Live In Moscow)

Πρώτο Live Album για την LP

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός LP είχε προγραμματίσει μία εκτενή παγκόσμια περιοδεία για το 2020 που όμως δυστυχώς λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. Ως δώρο προς τους fans της, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντά, μόλις κυκλοφόρησε το album, “Live In Moscow”.

Αυτό είναι η πρώτη live κυκλοφορία της LP και ηχογραφήθηκε στο Crocus City Hall στην Μόσχα το 2019 σ’ ένα μαγευτικό sold-out show 6.000 ανθρώπων. Το μοναδικό performance περιλαμβάνει 17 tracks από διάφορα albums καθώς και διασκευές από τους Kings of Leon και τους The Rolling Stones.

“Αυτή η συναυλία είναι ένα τόσο όμορφο παράδειγμα του πάθους, της αγάπης και της στοργής που μοιράζομαι με το κοινό μου από την Ρωσία,” είπε η LP. “Είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα όλοι μπορούν να ακούσουν αυτή την ιδιαίτερη βραδιά! Spasibo (Ευχαριστώ)!)”

H LP είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, η δημοτικότητά της βρίσκεται πιο ψηλά από ποτέ καθώς οι fans της στα social media αυξάνονται κατά 100,000 το μήνα, ο κατάλογος της συγκεντρώνει πάνω από 4 εκατομμύρια streams ημερησίως και αυτός ο live δίσκος είναι η πρώτη της επίσημη κυκλοφορία μετά από σχεδόν 18 μήνες απο το τελευταίο της album με τίτλο “Heart To Mouth” που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 .

More music news:


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors