Ο νέος 39ος δίσκος του Bob Dylan

Posted By: Pirate Radio GR On:


Ο νέος 39ος δίσκος του Bob Dylan

Ο νέος 39ος δίσκος του Bob Dylan

Ο νέος 39ος δίσκος του Bob Dylan, “Rough and Rowdy Ways” είναι γεγονός και κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου 2020 από την Columbia Records , είναι το 18ο album του καλλιτέχνη που μπαίνει στο U.S. Top 10 κάνοντας ντεμπούτο στην Νο1 θέση σε Αγγλία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία.

To “Rough and Rowdy Ways” με τα 10 τραγούδια όπως τα “Murder Most Foul”, “I Contain Multitudes” και “False Prophet” , είναι η πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του Bob Dylan με καινούριο υλικό από το 2016 που παρέλαβε το Βραβείο Nobel λογοτεχνίας, το οποίο του απονεμήθηκε από την Σουηδική Ακαδημία “για την δημιουργία των νέων ποιητικών εκφράσεων μέσα στην Αμερικανική κουλτούρα του τραγουδιού” και πολλοί το χαρακτηρίζουν ως ένα αριστούργημα και μία από τις πιο δυνατές δουλειές του Dylan.

Ο Bob Dylan έχει κυκλοφορήσει 7 studio albums τα τελευταία 23 χρόνια σε ένα δημιουργικό διάστημα που περιλαμβάνει και την ηχογράφηση της βραβευμένης με Oscar και Χρυσής Σφαίρας σύνθεσης “Things Never Have Changed” για την ταινία “Wonder Boys” του 2001 και έχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

More music news:


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors